COMETA BASE PAINT

COMETA BASE yra dekoratyvinis produktas, kurio sudėtyje yra akrilo emulsijos ir kitų priedų. Sumaišius tam tikras proporcijas COMETA BASE į GOLD-SILVER-BRONZE, jis padidina spalvų įvairovę ir sukuria unikalų dekoratyvinį efektą.

PRITAIKYMAS

Kruopščiai sumaišius gaminį iki vientisumo, įpilant į specifinius produktus, galima naudoti su tinkamu gruntavimo pagrindu. Svarbu, kad paviršiai, tokie kaip sienos, tinkas, betonas ar mediena, būtų tinkamai paruošti.

SAVYBĖS

- Pridėjus skirtingų spalvų COMETA FLAKE į dekoratyvinius produktus, tokius kaip Cometa Base, Gold-Silver-Bronze ir kt., skirtus vidaus patalpų dekoravimui, galima sukurti įvairias spalvų kombinacijas, taip praplėčiant spalvų paletę.

- Produktas lengvai sumaišomas, įpilant į Cometa gaminius.

- Vandens pagrindo sudėtis užtikrina, kad produktas yra saugus ir nekelia jokios žalos žmonių sveikatai ar aplinkai.

30.53 Su PVM

SPALVOS

COMETA FLAKE yra akrilo emulsijos pagrindu pagamintas produktas.

COMETA BASE yra dekoratyvinis pagalbinis produktas, kuris pridedant tam tikras proporcijas į GOLD-SILVER-BRONZE ir panašius produktus, padidina spalvų įvairovę.

VIDEO
PAPILDOMOS SAVYBĖS

Po visų nešvarumų, aliejaus, senų dažų ir dulkių nuvalymo nuo paviršių, defektus išlyginkite naudojant SAN DECO ACRYLIC PUTTY INTERIOR.

Dažytą paviršių nugruntuokite naudojant SAN DECO DECOPRIMER. Po to DECO PRIMER praskieskite vandeniu, 20-25% tūrio kiekiu ir ant paviršiaus tepkite šepetėliu dviem sluoksniais.

Antrą sluoksnį tepkite tik įsitikinę, kad pirmasis sluoksnis pilnai išdžiuvo.

- Rekomenduojama į Cometa Base, Cometa Gold-Silver-Bronze ar kitas dekoratyvines produkcijas pridėti 9-10% COMETA FLAKE produkto. Jei norite, kad miltelių intensyvumas būtų mažesnis, šie santykiai gali būti sumažinti.

- Cometa produktas, į kurį pridėtas COMETA FLAKE, turėtų būti dengiamas ant paviršiaus, kaip nurodyta jo informaciniame lape.

- Aplinkos temperatūra turi būti tarp +5°C ir +35°C naudojimo metu ir 24 valandas po padengimo.

Leiskite 4-5 valandas džiūti prie 23°C temperatūros, kad būtų galima paliesti paviršių, o visiškai išdžiūti reikės 24-48 valandų.

- 1 litras padengia 7,5 - 9,5 m² paviršiaus,

- 1 kilogramas padengia 6,5 - 8,5 m² paviršiaus,

- Dažų sąnaudos 1 m² plotui yra 100-130 ml ir 120-155 g.