• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco specialaus efekto dvigalvis teptukas

SAVYBĖS

- SanDeco dekoro dažai yra patraukli alternatyva tradicinėms dažų dangoms. SanDeco turi platų produktų asortimentą, kuris yra inovatyvus ir madingas. Sienos, sukurtos panaudojant SanDeco dekoro dažų įrankius, bus labai unikalios.

- SanDeco specialaus efekto dvigalvis teptukas yra naudojamas su SanDeco Effect Wind dekoro dažais. Teptukas yra nikeliuotas, su neapdorota medine rankena ir natūraliais šeriais. Jis yra nesunkus, lengvai suimamas. Rankenoje yra nedidelė skylutė, todėl lengvai galite pakabinti šepetuką.

- Svarbiausias Effect Wind dažų bruožas yra dvimatis metalinio perlo efektas. SanDeco specialaus efekto dvigalvis teptukas leidžia vienu metu tepti dvi skirtingas spalvas dvigubos galvutės dėka.

- Iš pradžių ant paviršius yra padengiamas SanDeco Effect Wind Undercoat, tuomet palaukiama, kol nudžius. Tada su SanDeco specialaus efekto dvigalviu teptuku tepami kitos spalvos Effect Wind dažai.

- Renkantis teptuką reikia atsižvelgti į teptuko technines savybes, bei į tai, kokiame procese ir su kokiu produktu jis bus naudojamas.

30.53 Su PVM