• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco efekto buferis

SAVYBĖS

- SanDeco dekoro dažai yra patraukli alternatyva tradicinėms dažų dangoms. SanDeco turi platų produktų asortimentą, kuris yra inovatyvus ir madingas. Raštai ir efektai sukurti su SanDeco įrankiais bus unikalūs ir patraukiantys akį.

- Jis pagamintas iš neapdorotos medienos ir sintetinės odos. Pado paviršius, kuris naudojamas dažų tekstūrai ar efektui suteikti, yra pagamintas iš sintetinės odos. Tinkamas ilgalaikiam naudojimui ir labai lengvai valomas. SanDeco efekto buferis turi medinę rankeną, kurią yra labai patogu suimti, naudojant neprakaituoja rankos, galima laisvai judinti ranką. Medžiagos buvo kruopščiai parinktos, o gaminys specialiai sukurtas, kad profesionalai dažytų greitai ir sklandžiai.

- Buferis naudojamas, kol produktas dar drėgnas. Siekiant geriausio rezultato, padą reikia lengvai spausti prie sienos, kol dažai vis dar šlapi, naudojant pastos tipo produktus tokius kaip Beton Deco ir Travertino. Taip specialus efektas suteikiamas buferio padu ant paskutinio dažų sluoksnio.

- Taip pat jis gali būti naudojamas tekstūravimo procese su Arista dekoro dažais. SanDeco efekto buferį galima merkti tiesiai į skystos konsistencijos dažus ir užtepti ant sienos paspaudus. Jei dengiamas didelis paviršius, rekomenduojama dirbti dviems asmenims vienu metu. Tokiu būdu, kol vienas žmogus dažo sieną voleliu, kitas gali ant sienos spausti efektinį dažų buferio padą, kol dažai dar neišdžiūvo.

47.21 Su PVM