• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco dekoratyvinis gyvatės rašto volelis

SanDeco dekoratyvinis gyvatės rašto volelis sukuria gyvatės odos raštus ant sienos. Galima naudoti su įvairių tipų dažais.
SAVYBĖS

- SanDeco dekoro dažai yra patraukli alternatyva tradicinėms dažų dangoms. SanDeco turi platų produktų asortimentą, kuris yra inovatyvus ir madingas. Sienos, sukurtos panaudojant SanDeco dekoratyvinių dažų volelius, bus labai unikalios.

- Norint pritaikyti gyvatės raštą ant aukštų sienų kartu su SanDeco dekoratyviniu gyvatės voleliu galima naudoti prailgintą volelio rankeną. Taip galite pritaikyti gyvatės raštą ant didelių paviršių ir aukštų sienų.

- Pirmiausia ant paviršiaus reikia užtepti gruntą pastos pavidalo dažams. Kai gruntas išdžiūsta, dažus galima tepti ant sienos naudojant kitą mentelę, volelį ar teptuką. Kol dažai ant sienos dar yra šlapi, naudojamas SanDeco dekoratyvinis volelis gyvatės raštui sukurti. Tada dažus reikia palikti džiūti.

- Naudojant skystus dažus pirmiausia rekomenduojama padengti paviršių gruntu. Kai gruntas išdžiūsta, galima užtepti dažus ant paviršiaus. Jei norima, kad gyvatės raštas būtų kitokios spalvos nei pagrindinė sienos spalva, volelį reikia panardinti į kitos spalvos dažus ir užtepti ant paviršiaus, kai apatiniai dažai jau yra išdžiuvę. Taip sukuriamas kontrastas tarp pagrindinės paviršiaus spalvos ir gyvatės rašto spalvos.

- SanDeco dekoro dažų dangos, tokios kaip Beton Deco, Obiante, Travertino ir Marmorosso Marmorino, gali būti naudojamos kartu su šiuo voleliu norint suteikti paviršiams unikalų efektą. Renkantis volelį, svarbu atsižvelgti į tai, koks bus jo naudojimo procesas, su kokia medžiaga jis bus naudojamas, taip pat jo technines savybes.

43.72 Su PVM

Išankstinis užsakymas