• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco lanksti nerūdijančio plieno mentelė

SAVYBĖS

- Dėl lanksčios mentelės struktūros galima naudoti neprarandant minkštos gaminio tekstūros. Galima naudoti su SanDeco dekoratyviniais dažais.

- Mentelė sukurta su atvira rankena, kuri padės patogiai ir lengvai ja naudotis, o tepant neprakaituoja rankos. Pagrindas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Mentelę galima lengvai naudoti ant didelių paviršių. Medžiagos buvo kruopščiai parinktos, o gaminys specialiai sukurtas, kad profesionalai dažytų greitai ir sklandžiai.

- Rekomenduojama valyti mentelę kol ant jos esančios medžiagos dar neišdžiūvo ir nesustingo. Kadangi mentelė pagaminta iš nerūdijančio plieno, vandens pagrindu pagamintus dažus galima lengvai nuplauti vandeniu.

- Renkantis mentelę, reikia atsižvelgti į tai, kokiame procese ir su kokiu produktu bus ji bus naudojama, bei jos technines savybes.

- SanDeco lanksčią nerūdijančio plieno mentelę galima naudoti su tokiais SanDeco produktais kaip Atracto, Vivaldi, Amarsis, Cometa, Galaxy, Nostalgie, Sandeco Art/Art Velvet.

43.86 Su PVM