• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco efekto mentelė

SanDeco efekto mentelę galima naudoti siekiant išlyginti paviršius. Taip pat ją galite naudoti su SanDeco dekoro dažais.

PROPERTIES

- SanDeco dekoro dažai yra patraukli alternatyva tradicinėms dažų dangoms. SanDeco turi platų produktų asortimentą, kuris yra inovatyvus ir madingas. Sienos, sukurtos panaudojant SanDeco dekoratyvinių dažų įrankius, bus labai unikalios.

- SanDeco efekto mentelė yra specializuotas įrankis, skirtas naudoti su SanDeco produktais, tokiais kaip Galaxy, Cometa ir Amarsis perforavimo proceso metu.

- Poliravimo procese mentelė naudojama dažytam paviršiui sutvirtinti ir išlyginti, nededant daugiau produkto į šepetį. Proceso metu sugriežtinamas ir išlyginamas paviršius mentele.

- Plastikinė mentelės rankena leidžia labai patogiai suimti įrankį ir neleidžia rankoms prakaituoti. Medžiagos buvo kruopščiai parinktos, o gaminys specialiai sukurtas tam, kad profesionalai dažytų greitai ir sklandžiai.

13.31 Su PVM