• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco dantyta mentelė

SanDeco dantyta mentelė, pagaminta iš metalo, yra dekoratyvinių dažų mentelė. Ji naudojama kartu su SanDeco dekoro dažais norint suteikti ypatingus efektus sienoms.

PROPERTIES

- Naudojant SanDeco dantytą mentelę su kai kuriais SanDeco dekoro dažais suteikiamas specialus efektas formavimo procese.

- Šią dantytą metalinę mentelę yra labai patogu naudoti. Kaip ir visi SanDeco produktai, šios mentelės medžiagos buvo atidžiai parinktos, o produktas buvo specialiai projektuotas, kad jis būtų tinkamiausias įrankis naudojimui.

- Šis unikaliai projektuotas įrankis naudojamas produkto galutiniam sluoksniui. Jis gali būti naudojamas medžiagos užtepimui ant sienos. O dantyta mentelės pusė naudojama suteikti raštą kol dažas dar yra šlapias.

- Rekomenduojama mentelę valyti kol medžiagos ant jos neišdžiūvo ir nesustingo.

- Ši mentelė gali būti naudojama su SanDeco produktais, tokiais kaip Beton Deco, Obiante, Travertino, Marmorosso Marmorino, Nostalgie.

9.15 Su PVM