• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco maišymo mentelė su medine rankena

Pagaminta iš poliruoto nerūdijančio plieno ir turinti specialią medinę rankeną, SanDeco maišymo mentelė su medine rankena yra universali. Ji gali būti naudojama ir dažų nuėmimo, ir maišymo procesuose.

PROPERTIES

- Kai tik atidaromas dažų indas, viena iš svarbiausių užduočių yra dažų sumaišymas. Tai yra itin svarbu, norint pasiekti vientisą konsistenciją ir išvaizdą prieš pradedant dažyti.

- SanDeco maišymo mentelė su medine rankena yra puikus įrankis, skirtas sumaišyti visų SanDeco produktų dažus. Maišymui pakanka vos 2-3 minučių.

- Šios mentelės plona struktūra užtikrina patogų naudojimą. Medinės rankenos plonumas ir ilgis suteikia mentelei paprastumą ir lengvumą.

- Mentelės rankenėlėje yra nedidelė skylutė, skirta pakabinti ją ant kabliuko. Be to, mentelė yra lengvai valoma, kadangi pagaminta iš poliruoto nerūdijančio plieno.

- Šis maišymo mentelė gali būti naudojama su visais SanDeco dažais - interjero, fasadiniais, dekoro ir funkciniais dažais.

37.07 Su PVM

Available on back-order