• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco dantyta nerūdijančio plieno mentelė

SanDeco nerūdijančio plieno mentelės viena pusė yra dantytu paviršiumi, o kita pusė lygiu, todėl leidžia dažytojams atlikti lyginimo ir unikalaus dizaino sukūrimo darbus naudojant vieną įrankį.

PROPERTIES

- Lygiąja mentelės puse galima sulyginti paviršių, o dantytąja - pritaikyti efekto detales. Tiesiog naudojant vieną lanksčią nerūdijančio plieno mentelę, galima pasiekti daug skirtingų efektų, taip sutaupant laiko ir užtikrinant darbo efektyvumą.

- Mentelės rankena yra atvira, kas leidžia ją patogiai ir lengvai naudoti. Pagrindas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o dantytas paviršius padeda sukurti unikalius ir išskirtinius dizainus ant bet kokio tipo paviršių.

- Specialus medinis rankenos dizainas suteikia papildomą patogumą naudojimo metu, o mentelės medžiagos buvo kruopščiai atrinktos ir specialiai suprojektuotos, kad užtikrintų greitą ir sklandų dažymo procesą profesionalams.

- Rekomenduojama valyti mentelę prieš dažams išdžiūstant ar sukietėjant, kadangi nerūdijantis plienas lengvai valosi vandeniu, o tai padeda išlaikyti mentelės efektyvumą ir ilgaamžiškumą.

- Renkantis mentelę, taip pat svarbu atsižvelgti į tai, su kokiais produktų tipais ir procesais ji bus naudojama. SanDeco nerūdijančio plieno mentelę galima naudoti su įvairiais SanDeco produktais, tokiais kaip Beton Deco, Obiante, Travertino, Marmarosso Marmorino, Nostalgie, kurie suteikia ne tik aukštos kokybės apdailą, bet ir įvairių efektų galimybes.

42.19 Su PVM