• With its innovative and trendy products, San Deco offers a wide range of products that you are looking for, with both quality and innovative aspects.

SanDeco nerūdijančio plieno apdailos mentelė

SanDeco nerūdijančio plieno apdailos mentelė gali būti naudojama su tinku ir į pastą panašiais produktais. Ši aukštos kokybės mentelė su poliruotu nerūdijančio plieno paviršiumi taip pat turi ypatingą medinę rankeną.

PROPERTIES

- SanDeco nerūdijančio plieno apdailos mentelė turi atvirą rankeną, kuria lengva ir patogu naudotis. Jos pagrindas pagamintas iš nerūdijančio plieno, dėl to mentelę galima lengvai naudoti ant didelių paviršių.

- Plieninės dalies kampai yra suapvalinti, kad antgalis nebūtų aštrus ir pavojingas, o juo būtų patogu naudotis. Įtvirtinta speciali medinė rankena, kurią patogu laikyti rankoje, rankos neprakaituoja naudojantis mentele.

- Tai yra aukščiausios kokybės apdailos mentelė, skirta paviršių apdailai, tinkama naudoti su gipso, tinko ir pastos gaminiais. Mentelė taip pat gali būti naudojama ir su SanDeco produktais kaip Beton Deco, Obiante, Travertino, Decocam, Teramix, Travertex ir Dogamin Naturel.

38.0139.59 Su PVM